Představte si, jak se zakousnete do nadýchaného skořicového šneka s perlovým cukrem. Do křupavého loupáčku sypaného mákem. Do té nejvláčnější vánočky nebo křehké housky na burger. A představte si, že všechny tyhle dobroty vás naučím péct. Krok za krokem tak, aby se vám kynuté těsto povedlo jako nic. Aby vykynulo, po upečení bylo nadýchané a tak dobré, že jeden kousek bude málo.
To všechno vás naučím se své knížce Kynuté těsto, ve které najdete patnáct mých oblíbených receptů z velké části inspirovaných Skandinávií a doladěných do posledního detailu společně s podrobnými radami k úspěšnému pečení.
Je vhodná pro ty, kteří s kynutým těstem nemají žádné nebo jen malé zkušenosti, ale chtějí se s ním konečně naučit pracovat. Krok za krokem vás provedu jeho přípravou, povím vám, na co si dát pozor, jak nastavit troubu, jak těsto umíchat ručně i v robotu. Snažila jsem se myslet na každý detail, abyste se vyhnuli zbytečnému plýtvání surovinami a měli radost z napečených dobrůtek.