Zdravé lívanečky z ovesné mouky jsou ideální víkendová snídaně.
![](https://www.kacurak.com/DevceUPlotny/media/Devce-u-plotny/Recepty/L%c3%advane%c4%8dky%20z%20ovesn%c3%a9%20mouky/blog-livanecky-2.gif?ext=.gif)
![](https://www.kacurak.com/DevceUPlotny/media/Devce-u-plotny/Recepty/L%c3%advane%c4%8dky%20z%20ovesn%c3%a9%20mouky/blog-livanecky-3.gif?ext=.gif)
Jablka, která jsem měla jako přílohu k lívanečkům, jsem na másle několik minut dusila dozlatova a nakonec jsem je pokapala citronovou šťávou.
Lívanečky jsem před servírováním polila naprosto dokonalým malinovým sirupem s medem, který jsem si objednala z Manutea. Sirup obsahuje malinovou šťávu a žádná přidaná aromata v něm nenajdete.
![](https://www.kacurak.com/DevceUPlotny/media/Devce-u-plotny/Recepty/L%c3%advane%c4%8dky%20z%20ovesn%c3%a9%20mouky/blog-livanecky-4.gif?ext=.gif)