Dýně a podzim jsou dvě věci, které k sobě patří. A když se dýně spojí s krémovým cheesecakem a spoustou vánočního koření, je to láska na první sousto.
![](https://www.kacurak.com/DevceUPlotny/media/Devce-u-plotny/Recepty/D%c3%bd%c5%88ov%c3%bd%20cheesecake/blog-dynovy-2.gif?ext=.gif)
![](https://www.kacurak.com/DevceUPlotny/media/Devce-u-plotny/Recepty/D%c3%bd%c5%88ov%c3%bd%20cheesecake/blog-dynovy-3.gif?ext=.gif)
Cheesecake doporučuji péct ve vodní lázni. Spodek formy obalte alobalem, aby do něj nenatekla voda. Formu s cheesecake položte do hlubokého plechu a ten naplňte vodou do výšky cca 3 cm tak, aby voda nepřesahovala alobal. Takto bude cheesecake po upečení jemný a krémový.
![](https://www.kacurak.com/DevceUPlotny/media/Devce-u-plotny/Recepty/D%c3%bd%c5%88ov%c3%bd%20cheesecake/blog-dynovy-4.gif?ext=.gif)