Křehoučké máslové sušenky s lehkou chutí arašídů v kontrastu s hořkou čokoládovou ganache, které se mi skoro rozpadají v rukách. Kdo by odolal? Snad jen alergik.
![](https://www.kacurak.com/DevceUPlotny/media/Devce-u-plotny/Recepty/T%c5%99en%c3%a9%20su%c5%a1enky%20s%20ara%c5%a1%c3%addov%c3%bdm%20m%c3%a1slem/blog-susenky-2.jpg?ext=.jpg)
![](https://www.kacurak.com/DevceUPlotny/media/Devce-u-plotny/Recepty/T%c5%99en%c3%a9%20su%c5%a1enky%20s%20ara%c5%a1%c3%addov%c3%bdm%20m%c3%a1slem/blog-susenky-3.jpg?ext=.jpg)
U arašídového másla si vždycky přečtěte složení. Mělo by obsahovat pouze arašídy, případně špetku soli. Nic jiného nedobrého v něm nemá co dělat. Za sebe můžu doporučit arašídové máslo Šufánek, lepší jsem ještě neměla.
Kdo ještě nikdy třené sušenky nepekl, tomu doporučím ke čtení článek Třené linecké. Jsou v něm popsány a vysvětleny veškeré jevy tohoto procesu.